Villa Brunnby

Bränneslyckevägen 36-40 26376 Nyhamnsläge
  • Om Villa Brunnby
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • SEK
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Härliga höst

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Härliga höst

Från 1 148 SEK

Per gäst

 

Hösten står för dörren

En härlig sommar lider mot sitt slut, men vi på Villa Brunnby är inte ledsna för det! Tvärtom ser våra kockar så mycket fram emot att få botanisera bland alla fantastiska råvaror som hösten bjuder på. Nyplockad svamp och äpplen, nyskördad kål och nyfångad röding för att nämna några… vilken dröm!

Vi jobbar alltid med säsongens råvaror när de är som bäst, och vilket privilegium vi då har att få verka i vårt fantastiska Kullabygden sida vid sida med regionens bästa livsmedelsproducenter som våra leverantörer.

Följ med oss in i hösten, vi utlovar en magisk upplevelse i smakernas tecken. Våra menyer varierar utifrån dagens skörd eller fångst – vi låter Karljohanssvampen eller havskräftan styra! Vi garanterar vi en välkomponerad, väl genomtänkt och välsmakande kväll inramad av miljön i vår vackra matsal.

Vår sommelier har i samråd med köket och väl utvalda – och även här ibland lokala – producenter tagit fram vinpaket och härliga cocktails som kommer att tillföra ännu en dimension till matupplevelsen.

 

Paketet inkluderar:

Incheckning med bubbel

Upplevelsemeny i fem etapper

Frukostbuffé

  

Observera att när ni bokar "Härliga sommar och höst" och lägger till fler nätter, så ingår mat en av kvällarna och inte alla - tilläggsnätter gäller rum och frukost.

 

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Paketet är öppet för försäljning: från 2021-12-15
Möjliga ankomstdagar: tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Upplevelsemeny i fem etapper
  Incheckning med bubbel
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Härliga höst. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod