Villa Brunnby

Bränneslyckevägen 36-40 26376 Nyhamnsläge
  • Om Villa Brunnby
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • SEK
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Underbara Vinter

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Underbara Vinter

Från 1 495 SEK

 

Vinter på Kullahalvön


Välkommen till vackra Kullahalvön i vinterskrud. Njut av den klara friska luften, vandra på Kullaberg eller utmana dig själv till ett uppfriskande vinterbad vid Tussans bad i Arild.

Kullahalvön har mycket att erbjuda även vintertid och många av regionens restauranger, gårdsbutiker och vingårdar håller öppet året om.

När ni checkar in hos oss vill vi få er att känna att ni lämnar all stress och vardag bakom er. Slå er ner i vår varma lobby och njut av ett glas bubbel innan ni checkar in på ett av våra härliga hotellrum med svensktillverkade sängar.

 

Till kvällen väntar en spännande meny i 5 akter med säsongens råvaror i fokus och i samarbete med våra allra bästa lokala livsmedelsproducenter som våra leverantörer.

Vår sommelier har i samråd med köket och väl utvalda – och även här ibland lokala – producenter tagit fram vinpaket och härliga cocktails som kommer att tillföra ännu en dimension till matupplevelsen.

 

Paketet inkluderar:
-Incheckning med bubbel
-Upplevelsemeny i fem etapper
-Frukostbuffé

 

Välkomna!

 

Observera att när ni bokar "Underbara vinter" och lägger till fler nätter, så ingår mat en av kvällarna och inte alla - tilläggsnätter gäller rum och frukost.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Bordsbokning i AMBER matsal
  Bubbel vid incheckningen
  Upplevelsemeny i fem akter
  Frukost
  Tillgång till gym, biljard & shuffleboard

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Underbara Vinter. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod