Ulvsby Herrgård

Länsmansgården 1 68693 Sunne
  • Om Ulvsby Herrgård
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Klassiskt Julbordspaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Klassiskt Julbordspaket

 

Vi önskar er välkomna att koppla av och njuta av ett annorlunda sorts julbord här på Ulvsby i år, som är anpassat för att alla ska vara säkra. Vi välkomnar färre gäster än vanligt så att det finns gott om utrymme – och vi kommer att satsa ännu mer på julens delikatesser. Det kommer att bli ett julbord i sju turer – där allt finns med - från sill till sött. Delar av julbordet serveras vid bordet – som en sittande buffé och man äter självklart så mycket man vill. En del av julbordet blir på buffé och där det är gott om utrymme mellan alla.

Allt kommer att finnas med från glöggen med mandel till salta sillar, våra hemrökta laxar och annat gott från sjö och hav, julens alla goda charkuterier med syltor, sallader, skinka, korvar – och vår fina hemgjorda älgkorv som vi röker själva här på gården. Julens varmrätter köttbullar, revben, rödkål, fler sorters korvar och mycket mer. Ris a la Malta finns självklart med – den goda osten likaså och hemlagad julkonfekt och fräscha frukter. Allt serverat på ett säkert sätt för alla.

Sov sen så gott mellan nymanglade lakan och vakna till frukost med utsikt över sjön.
Välkommen att njuta av julens goda i ett vackert juldekorerat Ulvsby Herrgård.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Frukost
  Julbord
  Frukost

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Klassiskt Julbordspaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod