Ulvsby Herrgård

Länsmansgården 1 68693 Sunne
  • Om Ulvsby Herrgård
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Nyår 2 dagar

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Nyår 2 dagar

 

Välkommen att fira nyår med oss på Ulvsby Herrgård och njut vinterns lantliv med promenader, skidåkning eller bara ta det lugnt. Här är det främst mat och dryck som står i centrum för firandet, som börjar  på Ankomstdagen med en 3-rätters herrgårdsmiddag.på Nyårsaftonen serveras vår goda frukost. Nyårsfirandet börjar med väl kyld champagne och tilltugg innan middagen. En läcker femrätters middag där nyårsfestens alla delikatesser finns med – både lokala och mer världsliga. Ät och drick gott under kvällen och njut av livet i gott sällskap. Skåla varandra till och låt det nya årets löften vara små och lustfyllda. Sov sen så gott mellan nymanglade lakan. Det nya årets första dag börjar med en härlig brunch och fortsätter sen med många härliga dagar. tillsammans med goda vänner eller på tu man hand.

Nyårspaket;  Logi i dubbelrum 2 nätter, en 3-rätters herrgårdsmiddag, frukost, champagne m tilltugg, 5-rätters festmiddag med utvalda viner, nyårsskål mousserande vin och nyårsbrunch.

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: tor

 

Paketet inkluderar

  Frukost
  Vinpaket
  Nyårsskål
  5-rätters nyårsmiddag med utvalda viner
  Frukost
  Herrgårdsmiddag 3-rätter
  Champagne med snittar

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Nyår 2 dagar. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod