Ulvsby Herrgård

Länsmansgården 1 68693 Sunne
  • Om Ulvsby Herrgård
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Fira nyår på herrgård

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Fira nyår på herrgård

 

Välkommen att fira nyår med oss på Ulvsby Herrgård! 

 

En nyårsweekend på herrgård det är att låta det goda livet bli ett gott slut och ett gott nytt!

Här är det främst mat och dryck som står i centrum för firandet, men runt hörnet finns aktiviteter som skidåkning, vandring eller kultur. Nyårshelgen börjar redan den 30/12 med en 3-rätters herrgårdsmiddag.

 

Årets sista dag börjar med en generös frukost som man njuter av med utsikt över sjön Fryken. Dagen kan man ägna åt utflykter, skidåkning eller bara lata sig i Drottning Kristinas badstuga!


Nyårsfirandet börjar med  champagne och goda tilltugg i herrgårdens salong innan det är dags att går till bords. Nyårsmidagen är läcker och det serveras en 5-rättersmiddag med utvalda viner. Ät och drick gott under kvällen och njut av livet i gott sällskap. Skåla varandra till och låt det nya årets löften vara små och lustfyllda.

 

Sov sen så gott mellan nymanglade lakan. Det nya årets första dag börjar med en härlig brunch och fortsätter sen med många härliga dagar. 

 

Nyårspaket;  Logi i dubbelrum 2 nätter, 1 frukostbuffé, 1 x 3-rätters herrgårdsmiddag, frukost, champagne m tilltugg, 5-rätters nyårsmiddag med utvalda viner, nyårsskål vid 12-slaget och brunch på nyårsdagen.

 

Möjliga ankomstdagar: lör

 

Paketet inkluderar

  Vinpaket
  Nyårsskål
  Nyårsmiddag med utvalda viner
  Frukost
  Herrgårdsmiddag 3-rätter
  Champagne med snittar

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Fira nyår på herrgård . Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod