Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott 635 08 ESKILSTUNA
  • Om Sundbyholms Slott
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Vardagslyxpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Vardagslyxpaket

Från 1 596 SEK

Per gäst och natt

 

I "Vardagslyxpaketet" erbjuds våra finaste och mest romantiska herrgårdssviter med badkar alternativt våra spa-sviter (bastusviter) i chaleter med både bubbelbadkar och egen bastu i badrummet. Observera att spa-sviterna inte är historiska och lika romantiska som herrgårdssviterna utan är till för er som mer söker spa-upplevelsen med både egen bastu och eget bubbelbadkar.

 

Ni kan välja mellan ett stort antal tisdagar, onsdagar och torsdagar och även utvalda måndagar. Kontakta receptionen om du har önskemål om någon speciell svit.

 

Att unna sig lite guldkant på tillvaron blir som att checka ut från vardagen för er som kan ta en dag ledigt från jobbet och en krydda för er som redan blivit seniorer och äntligen har tid över för livet. Varför inte låta en promenad i slottets vackra omgivningar sätta fart på livsandarna innan middagen?

 

Vardagslyxpaketet inkluderar följande:

 

  • Mousserande vin och konfekt vid incheckningen.
    Tips! Baren på slottet öppnar kl 17.30 på vardagar.
  • En natt i lyxig herrgårdssvit alternativt bastusvit. Morgonrock finns till låns i sviten och där finner ni också engångstofflor.
  • Fyrarätters serverad middag på slottet vid vita dukar och tända ljus.
  • Frukost.

Alla måltider serveras på slottet medan boendet för detta paket sker i en av våra historiska sidobyggnader alternativt i en chalet. Det finns inget boende på slottet.

Incheckning kan ske från kl. 15.00 och utcheckning kan ske senast klockan 10.00 vardagar. Om du önskar en senare utcheckningstid kan du framföra detta till receptionen vid incheckningen och vi kommer att försöka tillgodose dina önskemål om vi har den möjligheten.

 

Observera att spasviterna ligger i små hus och har individuella varmvattenberedare och inte får sitt varmvatten från hotellet i övrigt. Det innebär att varmvattnet räcker till att fylla 1,5 (ett och ett halvt) badkar. Badkaret är stort nog för att rymma två personer. Efter att ha fyllt ett badkar behöver man vänta ca 5 timmar innan man kan fylla upp ett nytt badkar med varmvatten.

 

Har ni med er barn? De rabatterade barnpriserna inkluderar trerätters speciell barnmeny med extrasäng i föräldrarnas rum/svit och frukost. Ring och boka om ni har mycket små barn som sover i resebarnsäng eftersom det då blir billigare. Om ni har med egen resebarnsäng eller om barnet sover mellan föräldrarna så betalar ni endast för måltiderna för barnet.

 

Vi är kontantfria för våra gästers och medarbetares säkerhet.

 

 

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor

 

Paketet inkluderar

  Mousserande vin och konfekt vid incheckningen
  Fyrarätters middag
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Vardagslyxpaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod