Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott 635 08 ESKILSTUNA
  • Om Sundbyholms Slott
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Sommarpaket (tvårätters middag kl 17.30)

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Sommarpaket (tvårätters middag kl 17.30)

Från 1 098 SEK

Per gäst och natt

 

Välkommen på ett sommarpaket i Sundbyholms vackra slottsmiljö, med en av Mälarens längsta sandstränder, en prisbelönad marina och både slottspark och bokskog. Det är i denna miljö som Bonde Söker Fru spelat in speed-dejting och utflykter i över tio års tid.

 

Här finns ett fyrstjärnigt hotell, med logirum i både historiska och moderna byggnader, och en trevlig slottsrestaurang där kungligheterna tittar ner från tavlorna på väggarna.

 

Nere i marinans hamncafé kan ni äta enklare luncher alldeles intill vattnet eller hyra en av hamnens bryggflottar för en tur på Mälaren. På en kvarts promenadavstånd finns den tusenåriga Sigurdsristningen, Sörmlands största hällristning, som delvis bygger på samma saga som Sagan om Ringen.


Paketet innehåller följande:

 

  • Kl 17.30 serveras en tvårätters middag (förrätt & varmrätt).

Ni behåller ert bord fram till klockan 19 och därefter är ni välkomna att slå er ner i våra sällskapsutrymmen. Ni som då önskar köpa till dessert meddelar er servis innan ni lämnar ert bord (större sällskap bör förboka dessert i god tid innan ankomst om sådan önskas). Observera att vi inte bokar bord åt er i sällskapsutrymmena utan ni slår er ner på lediga platser.

  • Hotellrum i vald kategori.
  • Frukostbuffé.

 

Alla måltider äger rum på slottet medan övernattning sker i en av våra hotellbyggnader eller i en chalet. Det finns inget boende på slottet.

 

Incheckning kan ske från kl. 15.00 och utcheckning kan ske senast klockan 10.00 på vardagar och 11.00 på helger.

 

Har ni med er barn? De rabatterade barnpriserna inkluderar tvårätters barnmeny och extrasäng i föräldrarnas rum/svit och frukost. Barn över 12 år får samma meny som de vuxna.

 

Vi är kontantfria för våra gästers och medarbetares säkerhet.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Tvårätters middag kl. 17.30
  Frukost

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Sommarpaket (tvårätters middag kl 17.30). Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod