Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott 635 08 ESKILSTUNA
 • Om Sundbyholms Slott
 • Jag har en kod Kod
 • Logga in
 • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Mordweekend (med vin)

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Mordweekend (med vin)

Från 2 445 SEK

Per gäst och natt

 

Som underhållning vid middagen erbjuds en interaktiv mordpjäs med professionella skådespelare. Vid de mindre mordgåtorna delas vissa roller ut till publiken medan de större mordgåtorna har fler skådespelare och mindre interaktivitet. Oavsett vilken mordgåta som spelas kan ni själva samla ledtrådar och i slutet av kvällen lista ut vem som är den skyldige. De som inte vill delta aktivt kan bara koppla av och njuta av maten och skådespelet. Sitting sker i sällskap vid stora bord.

Mordgåtan börjar kl 18.30 både fredagar och lördagar. Vänligen kom till slottsrestaurangen en halvtimme till en kvart innan start för bordsplacering och dryckesbeställning.

Tips! Dryck, olika barsnacks och kaffe med kaka finns till försäljning i baren i slottets källarvalv, som öppnar kl 17 på fredagar och kl 16 på lördagar.

 

Mordweekend (med vin) innehåller följande:

 

 • Trerätters middag i sällskap vid stora bord.
 • Två glas vin per person (vanligtvis ett glas vitt till förrätten och ett glas rött till varmrätten). Kan bytas ut mot två starköl/cider och även mot alkoholfria alternativ. 
 • Mordgåta med professionella skådespelare som underhållning till middagen (Start kl 18.30. Vänligen var på plats i lokalen 15-30 minuter innan pjäsens start) 
 • Övernattning i vald rumskategori.
 • Frukost på slottet.

 

Alla måltider serveras på slottet medan boendet sker i olika sidobyggnader. Det finns inget boende i slottsbyggnaden. Incheckning kan ske från kl. 15.00 och utcheckning kan ske senast klockan 11.00.

 

Lite mer om mordgåtorna och alla fredagar och lördagar som de spelas:

 

 1. Mordgåtor med hög interaktivitet som leds av två professionella skådespelare och där roller delas ut till frivilliga gäster i publiken: Testamentet och Kuppen.
 2. Mordgåtor med lägre interaktivitet där fyra professionella skådespelare spelar totalt fem karaktärer. Den involverar publiken i stort och är mindre interaktiv för enskilda gäster: Maskeradmordet och Butlern.

 

För respektive mordgåtas handling vänligen se Sundbyholms Slotts hemsida för vidare information (scrolla ner till "Våra interaktiva mordpjäser"). 

 

Har ni barn? Observera att det råder en sjuårsgräns för barn. Ni måste ringa oss på 016-428400 för att boka in ett barn 7-11 år på rabatterat barnpris. Barn 12+ räknas som vuxna och har vuxenportioner med alkoholfri dryck och är bokningsbara både online och över telefon.

 

Klicka för att komma till en beskrivning på alla våra weekendpaket.

 

Vi är kontantfria för våra gästers och medarbetares säkerhet.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Trerätters festmiddag
  Två glas vin (vitt/rött)
  Mordskådespel
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Mordweekend (med vin). Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod