Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott 635 08 ESKILSTUNA
 • Om Sundbyholms Slott
 • Jag har en kod Kod
 • Logga in
 • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Slottspaket Vardag med vin

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Slottspaket Vardag med vin

 

Unna Dig och Din käraste, släkt och vänner ett break från vardagen med slottsmiddag vid vita dukar och tända ljus samt övernattning.

 

"Slottsweekend Vardag med vin" är ett av våra ordinarie paket och är bokningsbart samtliga vardagar i samtliga rumskategorier året runt förutom arrangemangsdagar. Under högsommaren erbjuds istället våra Sommarpaket.

 

Kvällens trerätters middag serveras till bords.

 

Följande ingår i paketet:

 

 • Mousserande vin och konfekt vid incheckningen. Finns även alkoholfria alternativ för er som önskar.
  Tips! Dryck och olika barsnacks finns till försäljning i slottets bar, som öppnar kl 17.30 på vardagar.
 • Trerätters middag vid vita dukar och tända ljus med start 18.30 alternativt 20 (erhålls vid bokningstillfället alternativt vid incheckningen). Endast en sittning i slottsrestaurangen, så ni behåller ert bord hela kvällen.
 • Två glas vin (kvällens utvalda vita och röda) ingår. Kan bytas ut mot två enheter cider, öl, eller alkoholfria alternativ för er som önskar. Dessertvin och avec går att köpa till på plats.
 • En övernattning i vald hotellkategori.
 • Frukost. Observera att ordinarie frukosttider på vardagar är 7-9. Ibland är frukosttiden vardagar istället 8-10. Hör med oss vid incheckningen.

 

Alla måltider serveras på slottet medan övernattning sker i en av våra hotellbyggnader eller i en chalet. Det finns inget boende på slottet.

 

Incheckning kan ske från kl. 15.00 och utcheckning kan ske senast klockan 10.00 vardagar. Om ni vill ha senare utcheckning en vardag kan vi ofta ordna detta, men möjligheten beror på om ert rum är bokat dagen därpå och vår städplanering.

 

Ring Sundbyholms Slott på 016-428400 om rummen har tagit slut online. Vi har ofta ytterligare rum att erbjuda per telefon.

 

Har ni med er barn? De rabatterade barnpriserna inkluderar trerätters speciell barnmeny med läsk/juice till maten och extrasäng i föräldrarnas rum/svit och frukost. Barn över 12 år får samma meny som de vuxna, men dricker läsk/juice till maten. Om ni har med egen resebarnsäng eller om barnet sover mellan föräldrarna så betalar ni endast för måltiderna och drycken (måste i så fall ringa och boka).

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor

 

Paketet inkluderar

  MOUSSERANDE VIN OCH KONFEKT VID INCHECKNINGEN
  TRERÄTTERS MIDDAG
  TVÅ GLAS VIN (VITT/RÖTT)
  FRUKOST

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Slottspaket Vardag med vin. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod