Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott 635 08 ESKILSTUNA
 • Om Sundbyholms Slott
 • Jag har en kod Kod
 • Logga in
 • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Slottspaket Helg med vin (3-rätters middag 20.00)

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Slottspaket Helg med vin (3-rätters middag 20.00)

 

Detta är ett av våra ordinarie paket och är bokningsbart i samtliga rumskategorier fredagar och lördagar året runt med undantag av vissa arrangemangsdagar och julbordsdagar. Under högsommaren erbjuds istället våra Sommarpaket.

 

Vid vita dukar och tända ljus avnjuter ni en serverad trerätters middag med start kl 20.

 

Följande ingår i paketet:

 

 • Mousserande vin och konfekt vid incheckningen. Finns även alkoholfria alternativ för er som önskar.
  Tips! Dryck, olika barsnacks och kaffe finns till försäljning i slottets bar, som öppnar kl 17 på fredagar och kl 16 på lördagar.
 • Kl 20.00: Trerätters middag vid vita dukar och tända ljus på slottet. Ni behåller ert bord hela kvällen.
 • Två glas vin (alternativt öl/alkoholfria alternativ) ingår.
 • En övernattning i vald hotellkategori.
 • Frukost.

 

Alla måltider äger rum på slottet medan övernattning sker i en av våra hotellbyggnader eller i en chalet. Det finns inget boende på slottet.

 

Incheckning kan ske från kl. 15.00 och utcheckning kan ske senast klockan 11.00 lördagar och 12.00 söndagar.

 

Ring Sundbyholms Slott på 016-428400 om rummen har tagit slut online. Vi har ofta ytterligare rum att erbjuda per telefon.

 

Vill ni köpa till slottets stora afternoon tea? Ring oss i så fall på 016-428400 för att göra din bokning. Afternoon tea serveras lördagar från mitten av januari fram till en vecka innan midsommar och därefter åter från början av september till mitten av november. Starttiden är kl 13.00 och vårt afternoon tea dukas bort kl 14.30. Priset är 395 kr per person. (Långfredagen och Påskafton startar afternoon tea kl 14.00 och dukas bort kl 15.30) Observera att afternoon tea måste förbokas eftersom sittningen oftast blir fullbokad. Ni som bokar på afternoon tea går först till slottet för att avnjuta ert afternoon tea och därefter till hotellreceptionen för att checka in.

 

Har ni med er barn? De rabatterade barnpriserna inkluderar trerätters speciell barnmeny med läsk/juice till maten och extrasäng i föräldrarnas rum/svit och frukost. Barn över 12 år får samma meny som de vuxna, men dricker läsk/juice till maten (vin ingår ej). Om ni har med egen resebarnsäng eller om barnet sover mellan föräldrarna så betalar ni endast för måltiderna och drycken (ring i så fall för att boka).

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  MOUSSERANDE VIN OCH KONFEKT VID INCHECKNINGEN
  TRERÄTTERS MIDDAG KL 20
  TVÅ GLAS VIN (VITT/RÖTT)
  FRUKOST

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Slottspaket Helg med vin (3-rätters middag 20.00). Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod