Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott 635 08 ESKILSTUNA
  • Om Sundbyholms Slott
  • Logga in
  • Jag har en kod Kod
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Vandringspaket två nätter

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Vandringspaket två nätter

 

Sundbyholms Slott ligger i ett naturreservat med vandringsleder, badstrand och Sörmlands största hällristning runt hörnet. Bege dig ut i Sundbyholms vackra natur med en ryggsäck som innehåller allt från en karta med uppmätta sträckor till en matsäck med fika dag 1 och matsäck med både enklare lunch och kaka dag 2. Kikaren kommer du att ha särskilt stor nytta av när du besöker Sundbyholms fågeltorn. Även gåstavar finns till låns för dig som önskar.

Du bör ta med dig följande: Bra promenadskor, kläder efter väder (inklusive regnkläder), badkläder och badlakan (lång sandstrand vid Mälaren), cykelhjälm (om du planerar att låna en cykel) och flytväst (om du planerar att hyra en motoriserad bryggflotte).

Paketet innehåller:

  • Lån av en ryggsäck med matsäck för fika (ostsmörgås, dryck, kaffetermos, kaka), picknickfilt, vandringskarta och informationsblad, kikare, enklare regnponcho.
  • Lån av promenadstavar (frivilligt).
  • Andra dagen skickar vi med en enklare lunch och dryck som matsäck. Även bakverk och påfylld kaffetermos.
  • Kockens val av trerätters middag alternativt buffé (dessert alltid inkluderad) båda kvällarna.
  • Frukost båda morgnar.

Alla måltider serveras på slottet medan övernattning sker i en av våra hotellbyggnader eller i en chalet, beroende på vald rumskategori. Det finns inget boende på slottet. Hela slottet är restaurang och festvåning.

Incheckning kan ske från kl. 15.00 och utcheckning kan ske senast klockan 10.00 på vardagar, 11.00 lördagar och 12.00 söndagar. Vänligen meddela oss om du planerar att komma tidigare än kl 15 så att vi kan ha din ryggsäck färdigpackad till dig.

De rabatterade barnpriserna inkluderar trerätters barnmeny med extrasäng i föräldrarnas rum/svit och frukost samt matsäckarna med fika och lunch. Barn över 12 år får samma meny som de vuxna. Ring och boka om du har mycket små barn som sover i resebarnsäng eftersom det då blir billigare. Om du har med egen resebarnsäng eller om barnet sover mellan föräldrarna så betalar ni endast för måltiderna.

Ring Sundbyholms Slott på 016-428400 om rummen har tagit slut online. Vi har ofta ytterligare rum att erbjuda per telefon.

Klicka för att komma till Sundbyholms Slotts hemsida med beskrivning på alla våra weekendpaket.

 

Längd på paketet: Från 2 dagar
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre

 

Paketet inkluderar

  Matsäck med fika
  Trerätters middag (serverad eller buffé)
  Matsäck med kall lunch
  Trerätters middag
  Frukost

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Vandringspaket två nätter. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod