Sundbyholms Slott

Sundbyholms Slott 635 08 ESKILSTUNA
 • Om Sundbyholms Slott
 • Jag har en kod Kod
 • Logga in
 • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Slottspaket Helg med vin (2-rätters middag 17.30)

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Slottspaket Helg med vin (2-rätters middag 17.30)

 

Slottspaket Helg är ett av våra ordinarie paket och är bokningsbart i samtliga rumskategorier året runt med undantag av vissa arrangemangsdagar och julbordsdagar. Under högsommaren erbjuds istället Sommarpaket med buffé kl 17.30

 

Följande ingår i paketet:

 

 • Mousserande vin och konfekt vid incheckningen. Finns även alkoholfria alternativ för er som önskar.
  Tips! Dryck, olika barsnacks och kaffe finns till försäljning i slottets bar, som öppnar kl 17 på fredagar och kl 16 på lördagar.
 • Kl 17.30 serveras en tvårätters middag bestående av förrätt och varmrätt. Detta är kvällens första sittning i slottsrestaurangen. De som önskar kan köpa till kaffe och dessert efter middagen i slottets bar. 
 • Två glas vin (kan bytas ut mot öl/alkoholfria alternativ) ingår.
 • En övernattning i vald hotellkategori.
 • Frukost.

 

Alla måltider äger rum på slottet medan övernattning sker i en av våra hotellbyggnader eller i en chalet. Det finns inget boende på slottet.

 

Incheckning kan ske från kl. 15.00 och utcheckning kan ske senast klockan 11.00 lördagar och 12.00 söndagar.

 

Ring Sundbyholms Slott på 016-428400 om rummen har tagit slut online. Vi har ofta ytterligare rum att erbjuda per telefon.

Vill ni köpa till slottets stora afternoon tea? Ring oss i så fall på 016-428400 för att göra din bokning. Afternoon tea serveras lördagar från mitten av januari fram till en vecka innan midsommar och därefter åter från början av september till mitten av november. Starttiden är kl 13.00 och vårt afternoon tea dukas bort kl 14.30. Priset är 365 kr per person. Observera att afternoon tea måste förbokas eftersom sittningen oftast blir fullbokad. Ni som bokar på afternoon tea går först till slottet för att avnjuta ert afternoon tea och därefter till hotellreceptionen för att checka in.

 

Har ni med er barn? De rabatterade barnpriserna inkluderar tvårätters speciell barnmeny med läsk/juice till maten och extrasäng i föräldrarnas rum/svit och frukost. Barn över 12 år får samma meny som de vuxna, men dricker läsk/juice till maten. Om ni har med egen resebarnsäng eller om barnet sover mellan föräldrarna så betalar ni endast för måltiderna och drycken (ring i så fall för att boka).

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  MOUSSERANDE VIN OCH KONFEKT VID INCHECKNINGEN
  TVÅRÄTTERS MIDDAG KL 17.30
  TVÅ GLAS VIN (VITT/RÖTT)
  FRUKOST

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Slottspaket Helg med vin (2-rätters middag 17.30). Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod