Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäsvägen 1 38597 Söderåkra
  • Om Stufvenäs Gästgifveri
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Stay’n’Play med Spa

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Stay’n’Play med Spa

 

Varmt välkommen till Stufvenäs Gästgifveri och Möre Golfklubb, precis vid Kalmarsund mitt emellan de småländska skogarna och Ölands alvar. Golfbanan med sin fina 18-hålsbana ligger bara ett par km från oss och har ett bra geografiskt läge som gör att banan är öppen för spel under större delen av året. Vi på Stufvenäs och Möre Golfklubb erbjuder allt från ensamgolfare till grupper en helhetslösning, där alla ingredienser som utgör en lyckad golfresa blir uppfylld!

 

I golfpaketet ingår:
En greenfee på Möre GK
Entré Stufvenäs Spa
Trerätters middag i vår restaurang
Logi och frukostbuffé
Badrock att låna finns på rummet.
Våra sköna tofflor är en gåva från oss som du gärna får ta med dig hem!

 

Mejla oss gärna på info@stufvenas.se om ni önskar att vi bokar er starttid på Möre GK. Skriv vilken dag och tid samt era golf-id.

 

Kanske är du i behov av en härlig massage av trötta axlar eller ben efter rundan? Boka tid för behandling hos våra duktiga spaterapueter.

 

För mer information om golfbanan och Möre GK ring golfkansliet på 0486-219 14 eller maila på info@moregk.se. Behöver ni slipa på golftekniken innan? Boka gärna en lektion under din vistelse hos oss med Möre GKs duktiga pro/tränare. Läs mer här.

 

Ni kan också välja att spela på andra närliggande banor så som Trummenäs GK eller Nybro GK men då tillkommer en extra greenfeekostnad. Boka på 0486-219 00.

 

Hos och runt oss finns det mycket att se och göra. Vill du stanna en natt till? Boka ett extradygn med frukost från 845:- per person.
Ring oss 0486-219 00 eller maila info@stufvenas.se så hjälper vi dig.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Greenfee
  Entré Stufvenäs Spa
  3-rätters middag
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Stay’n’Play med Spa. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod