Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäsvägen 1 38597 Söderåkra
  • Om Stufvenäs Gästgifveri
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Halloweenhelg med Mord på Gästgifveriet

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Halloweenhelg med Mord på Gästgifveriet

 

Välkommen till en kväll med drink, middag, mord och diverse hemskheter på gästgifveriet. Bli en del av handlingen i en komisk och spännande pusseldeckare i gästgifvarmiljö, framförd av professionella skådespelare. Ni befinner er i händelsernas centrum, där man deltar så mycket eller så lite man vill, och alltid i rollen som sig själv.

 

Doktorn & Döden – en mordgåta av Wall & Vivien
Den dolda teatern tar sin början, kanske förr än ni anar. När ni samlas för välkomstdrink är det svårt att veta vem som spelar med öppna kort, och vad som är vad det synes vara. Vem eller vilka är egentligen inblandade i dramat?

 

Sedan tar handlingen fart runt omkring er. Ett mord begås, och plötsligt befinner sig allt i ett oklart läge, där inget och ingen är helt lätt att lita på. Vad kommer att hända med godset nu? Vem ska ta över? Doktor Hellsings planer på en retreat och ett New Age Center roar inte Baron. Han är beredd att göra vad som helst för att godset åter ska bli ett herresäte, med en fläkt av gamla tider. Vill Primadonnan leva herrgårdsliv med Baron, eller komma ur sitt kontrakt och satsa på en internationell karriär? Hon involverar alla i ett glamouröst musik-quiz, där ni tävlar i lag vid borden. Men inte heller musikens värld verkar vara fri från bittra konkurrenter…

 

 

I weekendpaketet ingår:
Fika by Stufvenäs kl 15.00-16.30
Drink, mord och diverse hemskheter kl 18.00
Fyrarättersmeny serveras i vår restaurang med mycket dramatik kl 19.00
Logi & frukostbuffé

 

Hos och runt oss finns det mycket att se och göra. Vill du stanna en natt till? Boka ett extradygn med frukost från 845:- per person.
Ring oss 0486-219 00 eller maila info@stufvenas.se så hjälper vi dig.

 

Möjliga ankomstdagar: lör

 

Paketet inkluderar

  4-rätters middag
  Fördrink Herrgårdsmord
  Frukost
  Fika by Stufvenäs
  Herrgårdsmord

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Halloweenhelg med Mord på Gästgifveriet. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod