Stufvenäs Gästgifveri

Stufvenäsvägen 1 38597 Söderåkra
  • Om Stufvenäs Gästgifveri
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Stufvenäs Golfpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Stufvenäs Golfpaket

 

Varmt välkommen till Stufvenäs Gästgifveri och Möre Golfklubb, precis vid Kalmarsund mitt emellan de småländska skogarna och Ölands alvar. Golfbanan med sin fina 18-hålsbana ligger bara ett par km från oss och har ett bra geografiskt läge som gör att banan är öppen för spel under större delen av året. För mer information om golfbanan och Möre GK ring golfkansliet på 0486-219 14 eller maila på info@moregk.se.

 

Ni kan också välja att spela på andra närliggande banor så som Trummenäs GK eller Nybro GK men då tillkommer en extra greenfeekostnad. Boka på 0486-219 00.

 

I golfpaketet ingår:
En greenfee på Möre GK
Trerätters middag i vår restaurang
Logi och frukostbuffé

 

Mejla oss gärna på info@stufvenas.se om ni önskar att vi bokar er starttid på Möre GK. Glöm inte att skriva vilken dag och tid samt era golf-id.

 

Hos och runt oss finns det mycket att se och göra. Vill du stanna en natt till? Boka ett extradygn med frukost från 845:- per person.
Ring oss 0486-219 00 eller maila info@stufvenas.se så hjälper vi dig.

 

Under perioden 26 juni-14 augusti 2022 bjuder vi alla våra övernattande gäster på spaentré i mån av plats. Åldersgräns 13 år.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Greenfee
  Frukost
  3-rätters middag

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Stufvenäs Golfpaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod