Rosersbergs Slottshotell

Slottsvägen 203 195 95 Rosersberg
  • Om Rosersbergs Slottshotell
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Staycation med Golfspel

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Staycation med Golfspel

 

Checka in på Rosersbergs Slottshotell, utmana vännerna i golfspel och njut av god mat, vacker natur och en härlig staycation.

Passa på att kombinera vistelsen med ett besök i visningsvåningarna på Rosersbergs Slott som är ett av Sveriges Kungliga slott. Öppet för guidade visningar varierande dagar och tider mellan maj och september. Checka in i en av slottets flyglar och känn historiens vingslag i byggnadernas väggar. Gå en rund på golfbanan och skåla i baren på kvällen. Till middag serveras en trerättersmiddag i någon av slottsmatsalarna och självklart är baren öppen efteråt för den som öskar beställa något. Efter en god natts sömn väntar en stor härlig frukostbuffé, en perfekt start på dagen!

 

Tips! Lägg till en flaska krispig champagne som tillval för en extra härlig ankomst till rummet. Champagne och andra tillval finns att välja bland i slutet av bokningen. 

 

Golfbanor
Vi erbjuder spel på någon av följande banor:

- Golfstar Kyssinge, Rosersberg, Kyssinge 471. 18 håls bana samt 9 håls bana - 15 km från slottet
- Golfstar International, Arlanda/Örby, Örby 230. 18-hålsbana - 20 km från slottet
- Golfstar Bodaholm Knivsta, Bodarna 94. 18-håls bana - 16 km från slottet

 

Val av bana görs i nästa steg. I priset ingår spel på 9-hålsbana, för banor med fler hål tillkommer en extra kostnad, det framgår i nästa steg vid val av bana. I meddelandefältet i slutet av bokningen ber vi er meddela golf-id på samtliga spelare samt önskad utslagstid. Vår reception kommer efter bokad getaway att återkomma till er och bekräfta tiden. Vänligen observera att vissa datum och tider kan bli fullbokade.

 

Paketet är öppet för försäljning: 2022-03-02 - 2022-09-30
Möjliga ankomstdagar: tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Trerättersmiddag
  Green fee
  Tillgång till gym
  Frukostbuffé

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Staycation med Golfspel. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod