Rosersbergs Slottshotell

Slottsvägen 203 195 95 Rosersberg
  • Om Rosersbergs Slottshotell
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Slottslugn

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Slottslugn

 

Koppla bort vardagen för en stund. Stressa inte, utan kom som du är och njut av en avkopplande slottsvistelse.
Ditt rum finns redo från 15.00. Kommer du kanske till oss först senare på kvällen? Inga problem det finns inga tider att passa för kvällen!

Men vill du komma lite tidigare under dagen så går det utmärkt. Det finns härliga sittgrupper i salongerna att krypa upp i med datorn i knät för lite lobbyjobb. Vi har även konferensrum där det går att låna en plats. 

 

När du känner att hungern smyger på välkomnar vi dig till baren för att hämta upp din charkbricka som serveras med bröd och noga utvalda tillbehör. Till det serveras ett glas vin eller kanske en öl om du hellre önskar det. Kvällen spenderar du i slottets salonger eller på hotellrummet, det är helt upp till dig. Efter en god natts sömn finns en härlig frukostbuffé att njuta av i slottet. Checka ut på förmiddagen, men dröj dig gärna kvar hos oss ett tag till!

 

Tips! Lägg till vandringstillägg i nästa steg om ni önskar starta upp vistelsen med en frisk promenad i skogarna. Vi packar i ordning matsäck och skickar med karta. Vill ni heller lyxa till det lite extra på rummet finns också champagne, ölkorg och korvar att välja till. Tillvalen finns i nästa steg i bokningen.

 

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen på [email protected] så hjälper vi till att boka in det. 

 

Här finns information om vad som finns att se och göra hos oss!

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre

 

Paketet inkluderar

  Ett glas vin eller en öl
  Charkbricka med tilltugg och bröd
  Frukostbuffé

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Slottslugn. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod