Rosersbergs Slottshotell

Slottsvägen 203 195 95 Rosersberg
  • Om Rosersbergs Slottshotell
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Nyår på Rosersbergs Slottshotell

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Nyår på Rosersbergs Slottshotell

 

Fira in det nya året i slottets lugna miljö, njut av god mat, härlig atmosfär och krispig champagne vid tolvslaget! Vi firar nyår med pompa och ståt utan fyrverkerier.

 

Checka in på eftermiddagen och starta vistelsen med ett glas mousserande vin i baren tillsammans med en osttallrik. Omkring oss finns flera fina vandringsleder och promenadstråk som vi gärna tipsar om. Är det en stund på gymmet, häng på hotellrummet eller en avkopplande stund i någon av slottets salonger som lockar mest därefter? Till middag serveras en nyårsmeny i någon av slottets matsalar och efteråt finns kaffe uppdukat i baren. Här serveras goda drinkar kvällen lång. Vid tolvslaget skålar vi in det nya året med champagne på slottets terrass. Vickning serveras i baren under kvällen och här kan ni passa på att njuta av varandras sällskap en stund till innan det är dags att somna skönt i fluffiga hotellakan. Vakna upp utvilad och starta det nya året med en härligt välfylld frukostbuffé.

 

Ps. Vi på Rosersbergs slottshotell älskar hundar och hos oss kan du fira tillsammans med din fyrbenta vän utan smällare. Omkring oss finns perfekta stråk för hundpromenader och vi tillåter hundar i de flesta rum hos oss. Välj till Djurtillägg om du har med hund i nästa steg. Eller Best Friend-tillägget om du vill unna din bästis lite extra hundlyx.

  

Reser ni fler än två personer?
Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen på [email protected] så hjälper vi till att boka in det. 

 

Tips! Boka en extra natt och sov hos oss redan från lördagen för en extra lång och härlig nyårsweekend! Vi kan varmt rekommendera att lägga till vårt vandringstillägg som du kan planera in den dag det passar dig bäst. 

 

Paketet är öppet för försäljning: 2023-01-17 - 2024-01-01
Möjliga ankomstdagar: sön

 

Paketet inkluderar

  Nyårsmiddag
  Ett glas mousserande vin
  Kökets utvalda tilltugg
  Kaffe efter maten
  Vickning
  Ett glas champagne vid tolvslaget
  Tillgång till gym
  Frukostbuffé

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Nyår på Rosersbergs Slottshotell. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod