Rosersbergs Slottshotell

Slottsvägen 203 195 95 Rosersberg
  • Om Rosersbergs Slottshotell
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Gourmet Getaway

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Gourmet Getaway

 

Unna dig en getaway med fantastisk mat i härlig miljö.
Ni välkomnas med ett glas mousserande vin i baren på eftermiddagen. Checka sedan in på hotellrummet och koppla av en stund, ta en promenad ner till vattnet eller slå dig ner i någon av slottets salonger och känn in historiens vingslag.
Middagen serveras klockan 19:00 i någon av våra slottsmatsalar och ni bjuds på en femrättersmeny komponerad av vår köksmästare. Vår matfilosofi bygger på kärleken till råvaran och naturen. Vi krånglar inte till det allt för mycket utan vårt fokus är att servera vällagad mat med fokus på säsongens råvaror. Vi använder oss av närodlade, ekologiska och KRAV-märkta varor i största möjliga mån och förvandlar det till måltider som får dina smaklökar att bli vilda av förtjusning. Efter middagen kanske en kopp kaffe eller en cocktail i baren lockar. Somna sedan skönt på fluffiga hotellkuddar och vakna utvilad till en härlig frukostbuffé.

 

Tips! Lägg till vandringstillägg i nästa steg om ni önskar starta upp vistelsen med en frisk promenad i skogarna. Vi packar i ordning matsäck och skickar med karta. Vill ni heller lyxa till det lite extra på rummet finns också champagne, ölkorg och korvar att välja till. Tillvalen finns i nästa steg i bokningen.

 

Incheckning sker från 15.00.
Eventuell specialkost måste föranmälas, lämna meddelande i nästa steg. 

 

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen på [email protected] så hjälper vi till att boka in det. 

  

Läs mer om vad som finns att se och göra hos oss här!

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Femrättersmiddag
  Ett glas mousserande vin
  Tillgång till gym
  Frukostbuffé

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Gourmet Getaway. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod