Rosersbergs Slottshotell

Slottsvägen 203 195 95 Rosersberg
  • Om Rosersbergs Slottshotell
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Viltafton med vinprovning av Rhôneviner 11/11

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Viltafton med vinprovning av Rhôneviner 11/11

 

Fira farsdag under en minnesvärd weekend 11-12 november som börjar med vinprovning i våra salonger. Vi kommer att prova utvalda Rhôneviner med goda tilltugg under minglande former. Därefter serveras en trerättersmiddag i slottets matsalar med fokus på vilt. 

 

Checka in på ert hotellrum under eftermiddagen och känn lugnet. Ta en promenad ner till vattnet och njut av våra omgivningar som skiftar i höstens vackra färger. Slå dig ner i en skön fåtölj och känn in historiens vingslag i slottets salonger och beställ något gott att dricka.

 

Mellan klockan 15.00-17.00 dukar vi upp till vinprovning i våra salonger och ni får prova utvalda Rhôneviner i kombination med goda tilltugg under minglande former.

 

När ni är redo för middag så välkomnas ni upp till slottets matsalar där vi aftonen till ära serverar en smakfull trerättersmiddag med vilt i fokus. Kombinera gärna middagen med vårt vinpaket med väl utvalda viner till maten. Efter middagen är baren öppen och här finns goda avecer och friska drinkar. Somna sedan skönt i något av våra hotellrum och vakna upp utvilad till en stor frukostbuffé med hett kaffe.

 

Tips! Lyxa till din vistelse med en flaska champagne på rummet för en extra härlig upplevelse! Tillval görs i nästa steg i bokningen.

 

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen på [email protected] så hjälper vi till att boka in det.

 

Paketet är öppet för försäljning: 2023-09-13 - 2023-11-12
Möjliga ankomstdagar: lör

 

Paketet inkluderar

  Trerättersmiddag
  Vinprovning av Rhôneviner
  Tilltugg
  Fantastisk natur och promenadstråk runt hörnet
  Tillgång till gym
  Frukostbuffé

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Viltafton med vinprovning av Rhôneviner 11/11. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod