Rosersbergs Slottshotell

Slottsvägen 203 195 95 Rosersberg
  • Om Rosersbergs Slottshotell
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Fisk- och skaldjursafton med Chablisprovning 14/10

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Fisk- och skaldjursafton med Chablisprovning 14/10

 

Vi bjuder in till en festlig afton den 14 oktober som börjar med vinprovning i våra salonger. Vi kommer att prova utvalda Chablisviner med goda tilltugg under minglande former. Därefter serveras en trerättersmiddag i slottets matsalar med fokus på fisk och skaldjur.

 

Checka in på ert hotellrum under eftermiddagen och känn lugnet. Ta en promenad ner till vattnet och njut av våra omgivningar som börjar skifta i höstens vackra färger. Slå dig ner i en skön fåtölj och känn in historiens vingslag i slottets salonger och beställ något gott att dricka.

 

Mellan klockan 15.00-17.00 dukar vi upp till vinprovning i våra salonger och ni får prova utvalda Chablisviner i kombination med goda tilltugg under minglande former.

 

När ni är redo för middag så välkomnas ni upp till slottets matsalar där vi aftonen till ära serverar en läcker trerättersmiddag med fisk och skaldjur i fokus. Kombinera gärna middagen med vårt vinpaket med väl utvalda viner till maten. Efter middagen är baren öppen och här finns goda avecer och friska drinkar. Somna sedan skönt och vakna upp utvilad till en stor frukostbuffé med hett kaffe.

 

Tips! Lyxa till din vistelse med en flaska champagne på rummet för en extra härlig upplevelse! Tillval görs i nästa steg i bokningen.

 

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen på [email protected] så hjälper vi till att boka in det.

 

Paketet är öppet för försäljning: 2023-09-13 - 2023-10-15
Möjliga ankomstdagar: lör

 

Paketet inkluderar

  Trerättersmiddag
  Vinprovning av Chablisviner
  Tilltugg
  Fantastisk natur och promenadstråk runt hörnet
  Tillgång till gym
  Frukostbuffé

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Fisk- och skaldjursafton med Chablisprovning 14/10. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod