Rosersbergs Slottshotell

Slottsvägen 203 195 95 Rosersberg
  • Om Rosersbergs Slottshotell
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Slottsweekend med femrätters fransk julmiddag

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Slottsweekend med femrätters fransk julmiddag

 

Vår första kung av släkten Bernadotte var den franskfödde Jean Baptiste, han ärvde Rosersbergs Slott och använde slottet sommartid tillsammans med sin drottning, Desideria. När Jean Baptiste som då utbytt namn till Karl XIV Johan avled bosatte sig Desideria i Rosersbergs Slott och stannade här fram till hennes död år 1860.

 

Desideria kände en enorm kärlek till sitt hemland Frankrike och därav finns en stark koppling i slottets historia och inredning till just Frankrike. Vi har anammat kärleken till det franska och serverar en sittande femrätters julmiddag med franska smaker i slottets matsalar. 

 

Välkomna till en fransk julmiddag i praktfull slottsmiljö. Checka in under eftermiddagen och njut av en vistelse tillsammans med någon du tycker om. Vandra i skogarna intill slottet eller koppla av med något gott att dricka i någon av salongernas sköna fåtöljer. Innan middagen serveras ett glas krispigt mousserande vin i baren och ni bjuds därefter upp i slottets matsalar för att avnjuta en femrättersmiddag med franska julsmaker. Avrunda kvällen i salongen med en kopp kaffe eller kanske ett glas vin, umgås och spela biljard. Somna sedan i något av våra vackra hotellrum och vakna upp utvilade till en stor frukostbuffé.

 

Tips! Starta vistelsen med en härling vandring. Lägg till vandringstillägg i nästa steg, vi förbereder då en ryggsäck med matsäck och en karta med fantastiska vandringsleder. 

 

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen på [email protected] så hjälper vi till att boka in det. 

 

Varmt välkomna till en slottsjul på Rosersbergs Slottshotell – där lugnet kröner dagen.

 

Paketet är öppet för försäljning: 2023-05-16 - 2023-12-17
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Femrätters fransk julmiddag
  Ett glas mousserande vin
  Tillgång till gym
  Frukostbuffé

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Slottsweekend med femrätters fransk julmiddag. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod