Rosersbergs Slottshotell

Slottsvägen 203 195 95 Rosersberg
  • Om Rosersbergs Slottshotell
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Slottslördag

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Slottslördag

 

Checka in på kungliga Rosersbergs Slottshotell och känn in lugnet och den storslagna miljön. Njut av kökets utvalda tilltugg med ett glas öl eller mousserande vin, god mat och en extra trevlig helg i vacker miljö!

 

Checka in under eftermiddagen och njut av lugnet och den storslagna miljön. När ni checkat in bjuds ni på kökets utvalda tilltugg tillsammans med ett glas öl, vin eller mousserande på terrassen eller i salongen. Ta en promenad i slottsparken, spela biljard eller koppla av på rummet. Under kvällen serveras en härlig trerättersmiddag i någon av slottets matsalar. Fortsätt i baren med goda drycker och härlig stämning kvällen lång. Somna skönt bland fluffiga kuddar och vakna upp till en stor härlig frukostbuffé.

 

Tips! Lägg till vandringstillägg i nästa steg om ni önskar starta upp vistelsen med en frisk promenad i skogarna. Vi packar i ordning matsäck och skickar med karta. Vill ni heller lyxa till det lite extra på rummet finns också champagne, ölkorg och korvar att välja till. Tillvalen finns i nästa steg i bokningen.


Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen på [email protected] så hjälper vi till att boka in det. 

 

Möjliga ankomstdagar: lör

 

Paketet inkluderar

  Trerättersmiddag
  Ett glas mousserande vin
  Kökets utvalda tilltugg
  Tillgång till gym
  Frukostbuffé

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Slottslördag. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod