Mauritzbergs Slott & Golf

Mauritsbergsvägen 5 61031 Vikbolandet, Norrköping
  • Om Mauritzbergs Slott & Golf
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • SEK
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Golfpaket 2022

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Golfpaket 2022

 

Slottshotellet är öppet fr.o.m. april till oktober 2022.

 

Kombinera livets goda – både golf och middag! Bo på Mauritzbergs Slott och spela golf på Slottets egen bana.

 

Du väljer själv om du vill nyttja den inkluderade greenfee ankomst- eller avresedagen. Om du är intresserade av fler rundor och bokar dessa tillsammans med detta paket har du ett specialpris på greenfee.

 

Njut av en vällagad 3-rättersmiddag i vår berömda restaurang. Efter middagen väntar en god natts sömn i ett av våra vackra rum. Morgonen därpå väntar en frestande frukost som start på den nya dagen.

 

Vill du boka mer än en natt men lyckas inte, då det inte finns tillgänglighet i samma rum? Mejla oss på service@mauritzberg.se så hjälper vi dig.

 

Så att du får de starttider som passar dig bäst, rekommenderar vi dig att boka dem på MinGolf. När du gjort detta, vänligen notera i hotellbokningens meddelandefält vilka tider du bokat och alla spelares namn. Vi ändrar sedan bokningen så att vår personal på golfbanan vet att starttiderna är del av ert golfpaket. 

 

Våra starttider är baserade på fyrbollar. Det betyder (till exempel) att sex spelare bokas 4+2, nio spelare bokas 2+3+4 och tio spelare 2+4+4. Om man önskar spela på annat sätt och inte vill spela med någon annan, tillkommer en avgift. Kontakta oss för detaljerad information. 

 

Är ni mellan fem till åtta personer som skulle vilja ha en lodgevilla för er själva i stället för att bo i något av rummen på Slottsområdet? Läs gärna med om vårt golfpaket i lodgevilla

 

Om du vill ta del av våra speciella online-erbjudanden och behöver lite råd och tips om hur man gör bokningen. Ta gärna en titt på denna instruktionsvideo.

 

 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Greenfee 18 hål
  3-rätters Slottsmiddag
  Frukostbuffé

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Golfpaket 2022. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod