Järvsöbaden Hotell Konferenshotell & Spa

Box 43 827 51 Järvsö
  • Om Järvsöbaden Hotell Konferenshotell & Spa
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Skidpaket med skipass

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Skidpaket med skipass

 

Skidåkning bara 3 timmar från Stockholm i Järvsöbacken. Skidåkning i 20 nedfarter, med 8 liftar och 4 rullband.

Elljusspår finns utanför knuten på Järvsöbaden.

Järvsöbacken är en av Sveriges största anläggningar.

Kombinera ett nyskapande skidäventyr med boende som på den gamla pensionatstiden med traditioner från sekelskiftet. Här bor du vackert, äter gott och njuter av närheten till naturen med alla äventyr som den för med sig. Skratta gott och njut av fartvinden.

AFTER SKI
Efter en dags skidåkning njut i vår spaanläggning, där finns det gym, torrbastu, ångbastu, varm jacuzzi och kallbad som finns i gamla potatiskällaren med vatten som porlar in ifrån vår egen vattenkälla i berget. Massage förbokar ni i receptionen. Biljardspel, darttavlor och bordtennisrum erbjuder en mer aktiv form av förströelse.

BO PÅ ANRIKA JÄRVSÖBADEN
I huvudbyggnaden med sina två flyglar finns allt från enkelrum till en minisvit. Det går också att boka ett rum i Solvillan, en villa 150 meter bort från huvudbyggnaden beläget precis vid skogsbrynet. Samtliga rum har tillgång till trådlös nätverksuppkoppling (wifi). Rummen är individuellt inredda och inga bekvämligheter saknas. Sängarna är sköna och du har toalett/dusch och tv på rummet.

DU SERVERAS KULINARISKA NJUTNINGAR
Järvsöbaden omnämns i White guide, Sveriges välrenommerade restaurangguide, förra året och i den vackra matsalen serveras till kvällen en klassisk femrätters buffémiddag med sillbord, ostbricka, soppa, varmrätt och dessert.


I priset ingår skipass en dag i Järvsöbacken, spaavdelning på hotellet, 5-rättersbuffé middag, övernattning samt frukostbuffé. Enkelrumstillägg 200 kr.

Skall barnen föjla med, ring eller mejla direkt till hotellet, då hjälper vi till att boka med barnpriser. 0651-40400  info@jarvsobaden.se

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  SkiPass
  Frukost
  Middag inkl paket
  Spapaket

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Skidpaket med skipass. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod