Hestraviken hotell & spa

Hestraviken 335 72 Hestra
  • Om Hestraviken hotell & spa
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Aktivt Naturpaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Aktivt Naturpaket

Från 1 720 SEK

Per vistelse

 

Det naturliga valet för dig som gillar att vara aktiv och vistas i naturen.

 

Upplev den vackra och fridfulla naturen kring Isaberg med skogar, berg och sjöar. Möjligheterna är många; vandra, cykla, kör MTB och downhill, paddla kanot, ro med ekan, fiska, studera fågelliv. Valet av aktivitet är Ditt och kombinera gärna. Avnjut den härliga picknicklunchen i det fria, efter en aktiv dag bjuds en 3-rätters festsupé med levande ljus i restaurangen. Avsluta kvällen med en skön natts sömn i ett av våra fina rum. Nästa morgon väntar Hestravikens prisade lantfrukostbuffé.

 

Vandrings, cykellederna och MTB-lederna börjar direkt vid hotellet och Nissan som förbinder sjöarna går genom vår tomt. Papperskarta så Du hittar rätt ingår. Bike in – bike out!

 

Moutainbike, downhill med lift upp, pump track och park med hopp

På Isaberg finns flera leder i alla nivåer för MTB och downhill som passar stora som små, nybörjaren så väl som den mer erfarna. För den som vill träna extra mycket hopp, dropps, doserade kurvor, terrängvågor m.m. finns MTB-parken vid foten av berget. Parken är södra Sveriges största har både lättare och svårare slingor. Nordens största pump track finns också i parken. Liftburen cykling erbjuds under hela sommaren samt utvalda helger under våren och hösten.

 

På hotellet finns cykelgarage med möjlighet till förvaring, tvätt och luftpumpning. Vi har också hyr MTB om du inte har egen cykel.

 

Paketet inkluderar

I naturpaketet ingår övernattning, 3-rätters festsupé med drink, härlig picknick i ryggsäck som lunch och stor lantfrukost samt vandringskarta. Kanot och båt lånas fritt i mån av tillgång. Mountainbike kan hyras efter tillgång.

 

Till barn ingår övernattning och frukost.

 

Boka bord i god tid:
Eftersom de populäraste sittningstiderna snabbt blir fullbokade, tänk på att boka önskad middagstid så snart som möjligt. Ange gärna tiden direkt i bokningen under meddelande/speciella önskemål.

 


Checka in/ut:
Incheckning från kl 15.00 på ankomstdagen, utcheckning kl 11.00 på avresedagen.

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Kvällens 3-rätters middag till vuxna
  Husets drink före middagen till de vuxna
  Kravmärkt Lantfrukostbuffé
  Picknicklunch med dryck i ryggsäck till de vuxna

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Aktivt Naturpaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod