Fryksås Hotell & Gestgifveri

Fryksås 79490 Orsa
  • Om Fryksås Hotell & Gestgifveri
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Vandringssemester

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Vandringssemester

Från 2 190 SEK

Per gäst och natt

 

Lummig grönska på våren, trolska vyer och svamprika skogar på hösten. Vild och vacker natur, sjöar och tjärnar för bad och mysiga platser för en picnic. Med en bas i Fryksås har du tillgång till fantastisk vandring runt knuten, samtidigt som du bor bekvämt och får nya matupplevelser.

 

Ett par kilometer bort finns Grönklitt med vandringsleder av varierande karaktär och svårighetsgrad. Dessutom går Siljansleden, en av STF:s utvalda signaturleder, i genom Fryksås.

 

Ladda för dagen med god frukost i matsalen. Vi packar och skickar med matsäck, dryck och kaffe/te för vandringen och skickar med ledkarta. Boka gärna bastun eller bubbelpoolen för att ta hand om trötta muskler efter vandringen, eller koppla av med en bok eller ett spel i loungen. När du är redo, välkomnar vi dig till kvällens trerättersmeny i matsalen som lagas med de bästa lokala råvarorna som är i säsong. 

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Trerätters middag
  Matsäck
  Badrock
  Bastu & bubbelpool / relax

 

Du kanske även är intresserad av

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Vandringssemester. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod