Aspenäs Herrgård

Seatons Allé 443 91 Lerum
  • Om Aspenäs Herrgård
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Vandringspaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Vandringspaket

 

VANDRA OCH KOPPLA AV
När ni anländer till Herrgården efter er dagstur är ert rum redo för incheckning. Vila en stund på rummet, koppla av framför öppen spis i våra sällskapsrum eller beställ förfriskningar från Herrgårdsbaren. Under er vistelse har ni även fri tillgång till biljardrum, bastu och gym.

På kvällen serveras 2-rätters supé i herrgårdsrestaurangen, med vacker utsikt över Aspen. Vårt kök väljer råvaror efter säsong och gärna närproducerat och ekologiskt.

Efter att ha laddat batterierna med sömn och en god frukost i vår herrgårdsrestaurang är det återigen dags att fortsätta vandringen. Inför vandringen kan du packa din egen picknicklunch med smörgåsar, juice och frukter samt fylla på din medhavda termos med gott kaffe. Så har ni en härlig picknicklunch att se fram emot längs med leden.

OM GOTALEDEN
Gotaleden är en stadsnära vandringsled som är indelad i nio etapper, över totalt 71 kilometer.

Aspenäs Herrgård, som ligger strax utanför Lerum, är ett perfekt stopp när ni vandrar Gotaledens fjärde etapp från Jonsered mot Lerum på 10 km, eller den femte etappen mellan Floda och Lerum på 8,5 km.

Närheten till tågstationer utmed de olika etapperna gör det enkelt att anpassa vandringen som du vill. Naturen utmed leden är varierande och vacker med badvänliga sjöar, fantastiska utsiktsplatser och böljande landskap.

 

Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  2 rätters middag
  Lunchpaket att ta med
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Vandringspaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod