Asa Herrgård

Asa Herrgård 1 363 94 Lammhult
  • Om Asa Herrgård
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Herrgårdsgolf - golfpaket med Ramkvilla GK

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Herrgårdsgolf - golfpaket med Ramkvilla GK

 

Vi må vara partiska med Ramkvillas golfbana ligger otroligt fint, drygt 20 minuter från herrgården. Spela riktigt bra golf på Ramkvilla GK på dagen för ankomst eller dagen efter ankomst och njut av en trerätters herrgårdsmiddag på kvällen.

 

 

Den lilla klubben med den stora gemenskapen.

Ramkvilla Golfklubb är en naturskön parkbana invid kyrkbyn och belägen i nära anslutning till Klockesjön. Banan är en 9-håls fullängdsbana, par 72, med alternativa tees så att man kan spela den som en 18-hålsbana. Fina greener, varierande hål med vatten i spel på sju av dem och därmed utmanande för alla kategorier av spelare. Banan har dessutom blivit utnämnd till ”den svenska sommarens bästa 9-hålsbana” bland 100 andra av tidningen Golf Digest. 

 

 

Till kvällen väntar en trerätters herrgårdsmiddag. Som alltid, bjuder vi på mat med säsongens bästa smaker i grunden och på råvaror från våra lokala mat- och dryckesproducenter. Efter en god natts sömn i något av våra herrgårdssrum eller sviter står frukosten uppdukad. Här hittar ni nybakat bröd med lyxiga pålägg, färsk frukt, småvarmt, yoghurt med goda tillbehör och vår egna granola att toppa med. Juice och sött finns såklart också. Vänligen notera Greenfee är inkluderat i paketet.

 

 

 

Starttider bokas antingen för dagen vid ankomst eller dagen efter ni bott över på herrgården.

Starttider bokas enklast via mail till: [email protected]

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Möjliga ankomstdagar: mån, tis, ons, tor, fre, lör, sön

 

Paketet inkluderar

  Greenfee
  3-rätters middag
  Bastu & badtunna
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Herrgårdsgolf - golfpaket med Ramkvilla GK. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod