Båsenberga Hotell & Konferens

Båsenberga 643 93 Vingåker
  • Om Båsenberga Hotell & Konferens
  • Jag har en kod Kod
  • Logga in
  • Svenska Svenska

Valt erbjudande: Vandringspaket

Du har inte valt datum ännu

  Visa alla paket

Vandringspaket

 

Båsenberga är omgiven av vackra naturområden i skog och runt sjöar som ger dig många alternativ på skogsvandringar. En lummig grönska på våren och svamprik skog på hösten med vackra platser, härliga sjöar och inte minst mysiga picnicställen. Det finns inget så avkopplande som skogens lugn och den ger dig tid för andhämtning och energipåfyllning. 

Till er packar vi en av våra låneryggsäckar med en välsmakande matsäck för en dagsetapp med både mat, dryck och något sött. Vi skickar också med kartor med tips på leder. Du behöver inte tänka på någon planering annat än att välja väg och kanske någon extra tröja att lägga i ryggsäcken.

Flera alternativ till vandringsvägar finns på gångavstånd från hotellet men det finns även en fin led som startar utanför Brevens Bruk som tar dig längs med sjön Sottern. Dit tar du dig med bil för att starta etappen som är 18 km lång.

Möra ben kan behöva värme och avkoppling. Våra Bastur står uppvärmda från kl 15:00 och väntar på er när ni kommer tillbaka till hotellet.

Framåt kvällen är ni välkomna till en 4-rätters meny i restaurangen där det inte är omöjligt att det kommer serveras lokalt viltkött på tallriken från samma marker ni idag vandrat. Till middagen serveras 2 glas av kvällens väl utvalda premiumviner.

Efter en god natts sömn står vår härliga frukostbuffé framdukat till er. 

 

Längd på paketet: Från 1 dag
Paketet är öppet för försäljning: från 2020-03-01
Möjliga ankomstdagar: fre, lör

 

Paketet inkluderar

  Vandringsryggsäck med lunch/fika
  Entré relaxavdelning med bastuar
  4-rätters middagsmeny
  2 glas av kvällens utvalda vin
  Frukost

Boka paket & erbjudanden

Ändra sökning
Stäng
Kalendern visar möjliga ankomstdagar för Vandringspaket. Välj ankomstdag nedan eller se fler datum och andra erbjudanden här.
Ankomstdatum:
Antal rum och gäster:
Rabatt- eller agentkod