Rosersberg Palace Hotel

Slottsvägen 203 195 95 Rosersberg
  • About Rosersberg Palace Hotel
  • I have a code Code
  • Login
  • English English

Selected offer: Gourmet Getaway

You haven't selected any dates yet

  Show all packages

Gourmet Getaway

 

Unna dig en getaway med fantastisk mat i härlig miljö.
Ni välkomnas med ett glas mousserande vin i baren på eftermiddagen. Checka sedan in på hotellrummet och koppla av en stund, ta en promenad ner till vattnet eller slå dig ner i någon av slottets salonger och känn in historiens vingslag.
Middagen serveras klockan 19:00 i någon av våra slottsmatsalar och ni bjuds på en femrättersmeny komponerad av vår köksmästare. Vår matfilosofi bygger på kärleken till råvaran och naturen. Vi krånglar inte till det allt för mycket utan vårt fokus är att servera vällagad mat med fokus på säsongens råvaror. Vi använder oss av närodlade, ekologiska och KRAV-märkta varor i största möjliga mån och förvandlar det till måltider som får dina smaklökar att bli vilda av förtjusning. Efter middagen kanske en kopp kaffe eller en cocktail i baren lockar. Somna sedan skönt på fluffiga hotellkuddar och vakna utvilad till en härlig frukostbuffé.

 

Tips! Lägg till vandringstillägg i nästa steg om ni önskar starta upp vistelsen med en frisk promenad i skogarna. Vi packar i ordning matsäck och skickar med karta. Vill ni heller lyxa till det lite extra på rummet finns också champagne, ölkorg och korvar att välja till. Tillvalen finns i nästa steg i bokningen.

 

Incheckning sker från 15.00.
Eventuell specialkost måste föranmälas, lämna meddelande i nästa steg. 

 

Reser ni fler än två personer?

Vissa av våra rum har plats för extrasäng, men de är tyvärr inte bokningsbara online. Kontakta receptionen så hjälper vi till att boka in det. welcome@rosersbergsslott.se

  

Läs mer om vad som finns att se och göra hos oss här!

 

 

Valid days for arrival: mån, tis, ons, tor, fre, lör

 

Package includes

  Five-course dinner
  One glass of sparkling wine
  Access to gym
  Breakfast

 

You might also be interested in

Book packages & offers

Change search
Close
The calendar displays available arrival days for Gourmet Getaway . Choose arrival day below or see more dates and other offers
Arrival date:
No. of rooms and guests:
Promo or Agent code